13 Şubat 2010 Cumartesi

“Bu Azı Bizden Kabul Eyle, YA MEVLA!”

Allahumme salli ala Muhammed ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel’an eda ehum.
“İşte Allah, iman edip salih amellerde bulunan kullarına böyle müjde vermektedir. De ki: Bu Risaletime karşılık, sadece Ehli Beyt’ime sevgi istiyorum...” (Şura, 23).

"Allah ve Resulünü incitenlere Allah dünyada ve ahirette lanet etmiş ve onlar için horlayıcı bir azap hazırlamıştır." (Ahzab, 57).

"İndirdiğimiz açık delilleri ve hidayeti gizleyenler var ya işte onlara hem Allah lanet eder hem de bütün lanet ediciler lanet eder." (Bakara, 159).

14 Şubat 2009 Pazar veya 15 Şubat 2009 Pazartesi, Hicri Sefer Ayının Sonu, ALLAHU TEÂLÂ’NIN İMAM’I, Mahlûkuna HÜCCETİ; HZ. MUHAMMED MUSTAFA sallallahu aleyhi ve alihi ve sellem’in HAK HALİFESİ ve MASUM EVLADI; HZ. FATIMA ZEHRA selamullahi aleyha ve Müminlerin Emiri ŞAHI VELAYET İMAM ALİ MURTEZA aleyhisselam’ın MASUM EVLATLARI; EHLİ BEYT İMAMLARININ (aleyhimusselam) SEKİZİNCİSİ; İMAM ALİ RIZA aleyhisselam’ın Abbasi Halifesi Memun (Allah Ona, babalarına ve evlatlarına lanet etsin) lanetisi, tarafından ŞEHİD edilişinin yıldönümüdür. Dolayısıyla 13 Şubat 2009 Cumartesi Gecesi ve 14 Şubat 2009 Pazar Gündüzü veya 14 Şubat 2009 Pazar Gecesi ve 15 Şubat 2009 Pazartesi Gündüzü YAS GÜNÜDÜR. Bu vesileyle Allah Ehli Beyt aleyhimusselam’ın katillerine, önceki ve sonraki ZALİMLERE ve ehline, lanet etsin. Öyle bir lanet ki, Cehennem Ehli bu lanetten âmânda olmayı dilesin, İnşaallah...
Ezelen ve ebeden. Daimen ve Sermeda…


ZİYARETİ AŞURA

“Selam olsun sana Ya Eba Abdullah! Selam olsun sana Ey Resulullah’ın Oğlu! Selam olsun sana Ey Emir’ül-mü’minin Oğlu! Selam olsun sana ey vasilerin Efendisinin Oğlu! Selam olsun sana ey âlemlerin kadınlarının efendisi olan Fatıma’nın Oğlu! Selam olsun sana ey Allah’ın kanı ve Allah’ın kanının Oğlu! Selam olsun sana ey intikamını kendisi alacak olan yalnız Şehid! Selam olsun Sana ve Senin huzurunda eriyen ruhlara. Ebedi olarak benden Sizlere Allah’ın selamı olsun. Baki kaldığım ve gece-gündüzler baki kaldığı sürece Allah’ın selamı olsun sizlere.

Ya Eba Abdullah! Gerçekten musibet büyüdü. Sana yapılan büyük ve azim musibetler bizlere ve bütün İslam ehline ağır geldi. Göklere ve göklerin tüm ehline çok ağır geldi. Ehl-i Beyt’e zulüm ve eziyeti hassasiyetle tesis eden ümmete Allah lanet etsin. Allah’ın Size verdiği makam ve dereceleri halkın gözünden düşüren ve Sizi makamınızdan uzaklaştıran ümmete Allah lanet etsin. Sizi katleden ümmete Allah lanet etsin. Sizleri katletmek için güçlerini birleştirip çaba harcayanlara Allah lanet etsin. Onlardan ve onların taraftarlarından ve onlara tabi olup onları sevenlerden Allah’a ve Size sığınırım.

Ya Eba Abdullah! Kıyamet gününe dek Sizinle barışık olanla barışık, Sizinle savaşanlarla savaşırım. Allah Ziyad’ın ve Mervan’ın ehline, soyuna lanet etsin. Allah Ümmeyye oğullarının tümüne lanet etsin. Allah Mercane’nin oğluna lanet etsin. Allah Ömer’in oğlu Sad’a lanet etsin. Allah Şimr’e lanet etsin. Seni katletmek için atı gemleyip, eğer takıp, nigabını bağlayan ümmete Allah lanet etsin.

Anne-babam feda olsun sana, gerçekten Senden ötürü musibetim ağırlaşıp büyüdü. Sana yüce makamı veren Allah’tan; Muhammed selamullahi aleyhi ve alihi’nin Ehli Beytindeki Mansur olan İmam’la Senin intikamını almayı bana nasip etmesini istiyorum. Allah’ım; dünya ve ahirette İmam Hüseyin aleyhisselam‘ın şefaatiyle bizi şereflendir.

Ya Eba Abdullah! Seni katledenlerden, Sana karşı savaşa kalkanlardan ve bu savaşın temelini hazırlayıp yardım edenlerden ve düzenini Seninle savaşmak için kuranlardan; Sana karşı zulme devam edenlerden ve devamını sağlayanlardan ve bunu icra edip fiile dönüştürenlerden ve aynı şeyleri şialarınıza da reva görenlerden uzaklaşıp lanetliyorum. Bu uzaklaşıp lanetlememle ve Sana olan sevgimle Allah’a, Resulüne ve Sana yakınlaşıyorum. Onlardan uzaklaşıp Allah’a ve Size sığınıyorum. Sizin düşmanlarınızdan ve Sizinle savaşı sürdürenlerden ve onların taraftarlarından, tabiilerinden ve sevenlerinden uzaklaşıp, lanetleyerek; Sizi ve Sizi sevenleri severek Allah’a ve Size yakınlaşıyorum.

Gerçekten ben Sizinle barışık olanla barışık, Sizinle savaşanlarla savaşırım. Sizin sevdiklerinizi ben de seviyorum. Düşmanınıza düşmanım. Sizin ve velilerinizin marifetini bana nasip eden ve düşmanınızdan uzaklaşıp lanetlemeyi bana dünya ve ahirette razgı olarak lütfeden, Allah, beni dünya ve ahirette de lütfunuzdan mahrum etmesin. Dünya ve ahirette Sizin katınızda doğru adım atıp sabit kalanlardan etsin. Ve Allah katında övülmüş makamınızdan beni şereflendirmesini istiyorum. Allah’tan Siz Ehlibeytten olan, hakkı buyuran, zahir olan hidayet İmamıyla Sizin intikamınızı almayı bana nasip etmesini istiyorum. Allah`tan Sizin hakkınızın ve O’nun katındaki yüce şanınızın hürmetine Sizi sevdiğimden ötürü başıma gelen musibetleri göklerde, yerlerde ve bütün İslam’da verilen musibetlerin en faziletlisi olarak kabul etmesini istiyorum. Allah’ım, bulunduğum bu makamda beni Senin mağfiret, rahmet ve selamının ulaştığı kimselerden etmeni talep ediyorum. Allah’ım Muhammed sallallahu aleyhum ve âlinin ve Muhammed’in Ehlibeytinin hayatıyla bizleri yaşat. Ve Onların ölümüyle bizlere ölüm ver.

Allah’ım, Ümeyye oğulları ve Peygamberinin durduğu her yer ve mekânda Senin ve Resulünün diliyle lanetlenmiş, çokça lanetlenmişin ve ciğer yiyenin oğlu; bu günü (Aşura) mübarek sayıp bayram ilan ettiler. Allah’ım! Ebu Süfyan’a, Muaviye’ye, Muaviye oğlu Yezide lanet et. Allah’ım! Senin, ilelebet lanetin onlara olsun. Bugün İmam Hüseyin aleyhisselamı şehit etmekle Ziyad ve Mervan’ın ehli ve evlatları sevinip bayram ettiler. Allah’ım! Lanetini onlara artırdıkça artır. Allah’ım! Bu günde ve durduğum şu yerde ve hayatımın günlerinde, onlardan uzaklaşıp lanet ederek, Resulünü ve Ehlibeyt’ini severek, Sana yakınlaşıyorum.

Allah’ım! Muhammed ve Âlinin sallallahu aleyhi ve alihinin hakkına zulmeden birinci zalime ve sonuna dek bu zulmü devam ettirene, benimseyip tabi olanlara lanet et. Allah’ım! İmam Hüseyin aleyhisselam’a karşı güçlerini kullanıp savaşan topluluğa lanet et. Onların taraftarlarına, biat edenlerine ve tabi olanlarına ve şahadetine razı olanlara lanet et.

100 kez ya da 1 kez okunduktan sonra şu cümle denir “Tis’e ve tis’une merre.”

Ya Eba Abdullah! Selam Sana ve Senin huzurunda eriyen ruhlara. Allah’ın sonsuz selamı Sana olsun baki kaldığım, gece ve gündüzler de baki kaldığı sürece. Allah ahdime vefa ettiğim bu ziyareti son ziyaret kılmasın. Selam olsun İmam Hüseyin’e ve oğlu İmam Ali’ye ve Evlatlarına ve Ashabına (aleyhimusselam).

100 kez ya da 1 kez okunduktan sonra şu cümle denir” Tis’e ve tis’une merre.

Allah’ım! Lanetimi birinci zalime has kıl. Birincisinden başlayarak ikincisine, sonra üçüncüsüne, sonra dördüncüsüne, sonrada beşincileri olan Yezide lanet et. Allah’ım! Ubeydullah oğlu Ziyad’a; Mercane’nin oğluna, Ömer oğlu Sa’d’a, Şimr’e, Ebu Süfyan ailesine, Ziyad ve Mervan ailesine kıyamet gününe dek lanet et.

(Secdede): Allah’ım! Bütün musibetlere rağmen şükredip hamd edenlerin hamdleri Sanadır. Bütün azim ve büyük musibetlerimde de Allah’a hamd olsun. Allah’ım kıyamet günü İmam Hüseyin aleyhisselam’ın şefaatiyle, beni, rızıklandır. Allah’ım! Beni, Kendi, katında doğru adım atıp sabit kalanlardan kıl. Ve beni İmam Hüseyin aleyhisselam için her şeylerini feda eden ashabıyla meşhur eyle.”

Kaynak: Mefatih-ul Cenan.

KUREYŞ’İN İKİ PUTU

“Hz. Ali aleyhisselam kunutta sürekli olarak bu duayı okur ve şöyle buyururdu: “Her kim, kunutta sürekli olarak bu duayı okursa, Peygamberlerle (sallallahu aleyhi ve alihi ve sellem) birlikte; Bedir, Uhut ve Huneyn’de binlerce ok atmış gibidir.”

“Allahumme salli ela Muhammed ve Al-i Muhammed ve eccil ferecehum vel en eda ehum.
Allah’ım! Kureyş’in iki putuna lanet et ve iki cibtine ve o iki tağutuna ve o iki yalancısına ve iftiracısına ve o ikisinin iki kızına da. O ikisi, Senin emrine karşı çıktılar, vahyini inkâr ettiler, nimetlerine karşı çıkıp inkâr ettiler ve Resulüne (sallallahu aleyhi ve alihi ve sellem) isyan ettiler. Dinini değiştirdiler, kitabını tahrif ettiler, hükümleri tatil ettiler, farzları iptal ettiler, ayetlerinde zındık oldular. Senin velilerine düşman oldular, düşmanlarına ise dost oldular. Şehirlerini harap ettiler, kullarını fesada ittiler. Allah’ım! O ikisine lanet et, onlara tabi olanlara da, onların dostlarına ve taraftarlarına ve o ikisini sevenlere de. Nübüvvet evini harap ettiler, kapısını kırdılar, çatısını çökerttiler, üstünü altına getirdiler, içini dışına getirdiler. Evin halkına hakaret edip saldırdılar. O ev halkının yardımcılarını sürdüler, evdeki çocukları öldürdüler, minberdeki vasiyi ve ilminin varisini oradan indirdiler, İmametine karşı çıkıp inkâr ettiler ve o ikisi Rablerine şirk koştular. Allah’ım! Onların günahlarını çoğaltıp büyült. Onları sonsuza dek sager cehennemine at, bilir misin nedir sager?
Ne öldürüp yok eder, ne de diri tutar.
Allah’ım! Onlara işledikleri münkerler kadar lanet et.
Ve gizledikleri hak kadar. Yükselttikleri minberler kadar.
Düşman oldukları müminler kadar. Dost edindikleri münafıklar kadar.
Eziyet ettikleri veliler kadar. Sürgünden getirttikleri kovulmuşlar kadar.
Dışladıkları sadıklar kadar. Yardım ettikleri kâfirler kadar.
Kahrettikleri İmam (aleyhisselam) kadar. Değiştirdikleri farzlar kadar. İnkâr ettikleri eserler kadar.
Geriye bıraktıkları şer izleri kadar. Döktükleri kanlar kadar.
Değiştirdikleri haberler ve hükümler kadar. Bidat koydukları küfürler kadar.
Gizlemeye çalıştıkları yalanları kadar. Gasp ettikleri miraslar kadar.
Çaldıkları ganimetler kadar. Yedikleri haramlar kadar.
Helal saydıkları humslar kadar. Temelini attıkları batıllar kadar.
Yaydıkları adaletsizlik ve zulüm kadar. Gizledikleri vaatler kadar.
Yerine getirmedikleri ahitler kadar. Helal ettikleri haramlar kadar.
Haram ettikleri helaller kadar. Gizledikleri nifaklar kadar.
Yaydıkları zulümler kadar. Gizledikleri hıyanet ve vefasızlıkları kadar.
Yardıkları karınlar kadar. Kırdıkları kaburgalar kadar.
Düşürdükleri çocuklar kadar. Sıkıştırdıkları bedenler kadar, vurdukları tokatlar kadar, hürmetsizlik ettikleri hicaplar kadar. Dağıttıkları ve zulüm ettikleri toplumlar kadar, söndürdükleri ocaklar kadar. Alçalttıkları yüce insanlar kadar.
Yücelttikleri alçaklar kadar. Engelledikleri haklar kadar.
Karşı çıktıkları İmam kadar. Allah’ım! O ikisine lanet et.
Tahrif ettikleri ayetler sayısınca. Terk ettikleri farzlar kadar.
Değiştirdikleri sünnetler kadar. Tatil ettikleri hükümler kadar.
Men ettikleri kanunlar kadar. Bozdukları dostluklar ve akrabalıklar kadar.
Gizledikleri şehadetler kadar. Zayi ettikleri vasiyetler kadar.
Bozdukları yeminler kadar. Batıl ettikleri davalar kadar.
İnkâr ettikleri açık deliller kadar. Yaptıkları ve yaptırdıkları hileler kadar.
Ettikleri hıyanetler kadar. Akabe’deki gibi, düzenledikleri suikastlar kadar.
Akabe’deki yuvarladıkları taşlar kadar. Yaptıkları sahtekârlıkları kadar.
Hıyanet ettikleri emanetler kadar. Allah’ım! Bu ikisine gizlide de, açıkta da lanet et.
Sonsuza kadar, çokça, daima, her zaman, sürekli lanet et. Öyle ki, sonu asla gelmesin, sayısı da asla bitmesin. Başlayan ve sonu gelmeyen lanetler gönder.
Allah’ım! Onlara da lanet et ve yardımcılarına ve onları sevenlere ve dost edinenlere, onlara teslim olanlara ve onlara meyledenlere, onların lehinde delil getirmeye çalışanlara, onların sözlerine iktida edenlere ve onların ahkâmını tastikleyip onaylayanlara da lanet et.

Sonra dört kez şöyle de;
Allah’ım! Onlara öyle bir azap gönder ki, bütün cehennem ehli o azaptan âmânda olmayı dilesin. Kabul et ey Âlemlerin Rabbi!”

Kaynak: Misbahi Kefemi.



Ehl-i Beyt’e (aleyhimusselam) zulüm ve eziyeti hassasiyetle tesis eden ÜMMETE ALLAH LANET ETSİN!!!!!!!

Allah’ın EMRİNİ çiğneyen; Resulünü (sallallahu aleyhi ve alihi ve sellem) ve O’nun EVLATLARINI ve HAK HALİFELERİNİ Şehid eden ÜMMETE ALLAH LANET ETSİN!!!!!!!

Allah’ım! Onlara öyle bir azap gönder ki, bütün cehennem ehli o azaptan âmânda olmayı dilesin. Kabul et ey Âlemlerin Rabbi!!!!!!!”

Biz Beriyiz, uzağız Onlardan ve Onların kurduğu düzenden; onların işinden; onlara yönelenlerden ve onların işlerine delil getirmeye çalışanlardan; onların işlerine razı olanlardan; bilip de sessiz kalanlardan... Ya Rabbi!!!!!!!

Bu BERAATİMİZİ Bizden kabul eyle, Ya Mevla!!!!!!! Minnet et, Razı olduğun şekilde marifetli bir kul olmayı nasip eyle, Ya Mevla!!!!!!!
Resulullah sallallahu aleyhi ve alihi ve Onun Ehli Beytine (aleyhimusselam) İTAAT ETMEĞİ; Onların dostlarının muhabbetini ve düşmanlarının da Beraatini bizlere RIZK OLARAK VER, YA MEVLA!!!!!!!


“Bu Azı Bizden Kabul Eyle, YA MEVLA!”


www.kerrar.com: Hak âşıklarının adresi.

Allahumme salli ala Muhammed ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel’an eda ehum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder